Wie ben ik?

Ik ben Gitte Smeulders. In 2016 studeerde ik af als logopediste aan de hoge school Thomas More te Antwerpen. Ik startte als zelfstandige in een groepspraktijk waar ik veel ervaring kon opdoen in een multidisciplinair team. Na enkele jaren begon het meer en meer te kriebelen om een eigen praktijk te starten. Daarnaast kreeg ik de kans om enkele interim-opdrachten in te vullen binnen scholen voor buitengewoon onderwijs. Dit vond ik leuke en zeer leerrijke periodes. Ondertussen werk ik deeltijds als logopediste in het revalidatiecentrum Noorderkempen in combinatie met mijn thuispraktijk.

Als gepassioneerde logopediste ben ik ook lid van de beroepsvereniging VVL (Vlaamse Vereniging Logopedisten). Dankzij dit lidmaatschap blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van onderzoek en begeleiding.